Gyógyászati technológia

Első a bizalom

A gyógyászati technológiában a termékek minősége, állandósága és hosszú távú megbízhatósága kiemelkedő jelentőséggel bír.

 

Vér- és vizeletdiagnosztikai berendezések kezelése és vizuális kivetítése

A gyógyászati technológiában a diagnosztikai berendezést alkotó komponensek megbízhatósága létfontosságú tényező. Minden egyes minta eredményének teljes mértékben megbízhatónak kell lennie, mivel ez alapján határozzák meg a gyógyászati és terápiás lépéseket. A Kontron Electronics laboratóriumi berendezésekhez használható kezelőegységek fejlesztésével és előállításával foglalkozik. A diagnosztikai folyamatok a HMI kezelőfelületen tervezhetők meg, indíthatók el és követhetők nyomon. Ezen a területen a legnagyobb kihívást a termékek megbízhatósága, az előállítási folyamat és a tartós elérhetőség jelenti. A terméket pedig úgy kell kialakítani, hogy a berendezéseket könnyen és alaposan meg lehessen tisztítani

 

Betegkezelő asztalok kezelése és vizuális kivetítése

A mobil műtőegységek használata a modern gyógyászatban mára már általánossá váltak. Ezeken lehetnek például műtéti komponensek, képalkotó berendezések – amelyek segítenek az orvosi csapatnak az operáció közben –, valamint a betegkezelő asztal is. A Kontron Electronics ezekhez az egységekhez fejleszt ki és állít elő olyan vezérlő- és vizuális kivetítőrendszereket, amelyek lehetővé teszik az operáció előtti optimális előkészülést, az operáció közben pedig teljes körű felügyeleti és nyomon követési lehetőséget biztosítanak. A rendszerek beépíthetők a mobil műtőegységekbe, vagy kábellel csatlakoztathatók azokhoz.  

 

to top