Bemutatkozik egy erős vállalatcsoport

Egy tető alatt öt önálló vállalkozást képviselünk az adott vállalatok telephelyeivel együtt. Az elektronikai szolgáltató vállalatok integráltan és együttműködve tevékenykednek, kihasználva és az ügyfeleiknek felkínálva a szinergia számos előnyét. A Kontron Electronics GmbH (DE), a Kontron Electronics AG (CH), a Kontron Austria GmbH (AT), ill. az Kontron d.o.o (SI) vállalatok teljeskörű szolgáltatást kínálnak az elektronika területén Amely azzal az előnyel is jár, hogy fejlesztés mellett teljeskörű széleskörű szolgáltatásokat is kínálhatnak. A szolgáltatási portfólió magában foglalja a házon belüli és az ügyfélspecifikus termékeket, a komplex elektronikai alkatrészek, modulok és rendszerek fejlesztési és tervezési szolgáltatásait, valamint a komplett szerelvények gyártási és összeszerelési szolgáltatásait.

Az Kontron d.o.o. (SI) vállalat a távközlés, a közlekedés, a közbiztonság és az energiaipar digitális átalakításának egyik vezető európai kommunikációs megoldásainak beszállítója.

A Kontron Electronics Kft. (HU) vállalat, amely a Kontron Electronics GmbH (DE) vállalat leányvállalata , tapasztalt gyártási és összeszerelési szolgáltatóként évtizedes tapasztalattal rendelkezik a komplett gyártási láncban. A vállalatok a Kontron részét képezik, és az S&T technológiai csoporthoz tartoznak.

to top