Olyan munkatársakat keresünk, akik vállalják a felelősséget

A Kontron Electronicsnál dolgozni azt jelenti, hogy részt veszel és hozzájárulsz ötleteiddel a vállalat további fejlődéséhez. Új kihívásokat keres és szeret felelősséget vállalni? Az a célotok, hogy közösen hozzatok létre valamit? Gyere és csatlakozz hozzánk, várjuk jelentkezésedet.

 

Jelenlegi Állásajánlatok

 • Global Supply Chain Manager (m/f/d)

   We offer you a professional challenge and more variety in your job. You develop and maintain a global forecast system to create and manage material demand push and pull actions to optimize Inventory levels and material supply. You help to develop an ideal supply chain set up and there are many more exciting tasks. 

   As the Kontron ODM/EMS Alliance, we are part of Kontron AG and currently represented in four European countries. We are looking forward to your application

   Munkaköri leírás
 • Karbantartási technikus

   Karbantartó technikusként vállalatunknál az Ön feladatai a következők lesznek: a karbantartási munkák elvégzése, az elvégzett munkák dokumentálása. Megelőző karbantartási munkák elvégzése/dokumentálása. Egyéb szerelési feladatok elvégzése (gépek/adapterek átalakítása, telepítés stb.), további karbantartási munkák (csere) javaslattétele.

   Amennyiben rendelkezik a szükséges iskolai végzettséggel vagy releváns munkatapasztalattal, várjuk jelentkezését önéletrajzzal.
    

   Munkaköri leírás
 • Kezdeményező pályázat

   Ha nem talált megfelelő pozíciót a jelenleg üres állásajánlataink között, akkor küldjön nekünk egy kezdeményező jelentkezést. Mindig szívesen fogadunk kifejező és érdekes kezdeményező önéletrajzokat.
    

 • Minőségellenőr

   Vállalatunknál a minőségellenőr ellenőrzi a gyártás során előállított terméket, hogy a végtermék megfeleljen a szabványos előírásoknak. Legfontosabb feladata, hogy meghatározott kritériumok alapján felismerje a gyártási folyamat hibáit. Munkája részeként a minőségellenőr jelentéseket készít, és javaslatokat tesz a szükséges fejlesztésekre. A munka magas színvonalú elvégzéséhez a minőségellenőrnek ismernie és alkalmaznia kell a minőségellenőrzésre vonatkozó szabványokat és jogszabályi előírásokat.

   Amennyiben rendelkezik a szükséges iskolai végzettséggel vagy releváns munkatapasztalattal, kérjük, küldje el nekünk jelentkezését önéletrajzzal együtt.
    

   Munkaköri leírás
 • Raktáros

   Ha raktáros leszel nálunk, akkor a raktárban az áruk fogadásáért és átvételéért leszel felelős, és az áruk be- és kirakodásával kapcsolatos feladatokat fogod ellátni. Feladatod lesz továbbá az áruk be- és kirakodásának irányítása, a raktári dokumentumok feldolgozása, valamint a raktárterületek és a raktári berendezések műszaki állapotának ellenőrzése. Ezen kívül az áruk kiszállítására való előkészítés is ehhez a feladatkörhöz tartozik.

   Amennyiben rendelkezik a szükséges iskolai végzettséggel vagy releváns munkatapasztalattal, várjuk jelentkezését önéletrajzzal.
    

   Munkaköri leírás
 • SMT-technikus

   SMT-technikusként az Ön feladatai közé fog tartozni a rendszerprogramok létrehozása és módosítása, a gépbeállítások elvégzése, ezek finomhangolása és az optimalizálása. A gyártósorok, gépek és rendszerek alkalmi meghibásodásainak elhárítása, valamint nagyobb javítások elvégzése szintén ehhez a feladatkörhöz tartoznak.

   Ha rendelkezik a szükséges iskolai végzettséggel vagy releváns munkatapasztalattal, kérjük, jelentkezzen önéletrajzzal.
    

   Munkaköri leírás
to top