Olyan munkatársakat keresünk, akik vállalják a felelősséget

A Kontron Electronicsnál dolgozni azt jelenti, hogy részt veszel és hozzájárulsz ötleteiddel a vállalat további fejlődéséhez. Új kihívásokat keres és szeret felelősséget vállalni? Az a célotok, hogy közösen hozzatok létre valamit? Gyere és csatlakozz hozzánk, várjuk jelentkezésedet.

 

Jelenlegi Állásajánlatok

 • Hullámforrasztó gépkezelő - Pécs

   Ha hullámforrasztó gépkezelő leszel nálunk, akkor figyelj az apró részletekre a forrasztást illetően. Feladatod lesz a gépi forrasztás minőségének ellenőrzése. Folyamatos kapcsolattartásra van szükség a vezetőddel. Amennyiben rendelkezel a megfelelő iskolai végzettséggel, vagy releváns munkatapasztalattal, várjuk jelentkezésed írásban vagy telefonon.

   Munkaköri leírás
 • Karbantartási technikus - Pécs

   Karbantartó technikusként vállalatunknál az Ön feladatai a következők lesznek: a karbantartási munkák elvégzése, az elvégzett munkák dokumentálása. Megelőző karbantartási munkák elvégzése/dokumentálása. Egyéb szerelési feladatok elvégzése (gépek/adapterek átalakítása, telepítés stb.), további karbantartási munkák (csere) javaslattétele.

   Amennyiben rendelkezik a szükséges iskolai végzettséggel vagy releváns munkatapasztalattal, várjuk jelentkezését önéletrajzzal.
    

   Munkaköri leírás
 • Kezdeményező pályázat - Pécs & Tab

   Ha nem talált megfelelő pozíciót a jelenleg üres állásajánlataink között, akkor küldjön nekünk egy kezdeményező jelentkezést. Mindig szívesen fogadunk kifejező és érdekes kezdeményező önéletrajzokat.
    

 • Minőségellenőr - Pécs

   Vállalatunknál a minőségellenőr ellenőrzi a gyártás során előállított terméket, hogy a végtermék megfeleljen a szabványos előírásoknak. Legfontosabb feladata, hogy meghatározott kritériumok alapján felismerje a gyártási folyamat hibáit. Munkája részeként a minőségellenőr jelentéseket készít, és javaslatokat tesz a szükséges fejlesztésekre. A munka magas színvonalú elvégzéséhez a minőségellenőrnek ismernie és alkalmaznia kell a minőségellenőrzésre vonatkozó szabványokat és jogszabályi előírásokat.

   Amennyiben rendelkezik a szükséges iskolai végzettséggel vagy releváns munkatapasztalattal, kérjük, küldje el nekünk jelentkezését önéletrajzzal együtt.
    

   Munkaköri leírás
 • Raktáros - Pécs

   Ha raktáros leszel nálunk, akkor a raktárban az áruk fogadásáért és átvételéért leszel felelős, és az áruk be- és kirakodásával kapcsolatos feladatokat fogod ellátni. Feladatod lesz továbbá az áruk be- és kirakodásának irányítása, a raktári dokumentumok feldolgozása, valamint a raktárterületek és a raktári berendezések műszaki állapotának ellenőrzése. Ezen kívül az áruk kiszállítására való előkészítés is ehhez a feladatkörhöz tartozik.

   Amennyiben rendelkezik a szükséges iskolai végzettséggel vagy releváns munkatapasztalattal, várjuk jelentkezését önéletrajzzal.
    

   Munkaköri leírás
 • SMT-technikus - Pécs

   SMT-technikusként az Ön feladatai közé fog tartozni a rendszerprogramok létrehozása és módosítása, a gépbeállítások elvégzése, ezek finomhangolása és az optimalizálása. A gyártósorok, gépek és rendszerek alkalmi meghibásodásainak elhárítása, valamint nagyobb javítások elvégzése szintén ehhez a feladatkörhöz tartoznak.

   Ha rendelkezik a szükséges iskolai végzettséggel vagy releváns munkatapasztalattal, kérjük, jelentkezzen önéletrajzzal.
    

   Munkaköri leírás
to top