Olyan munkatársakat keresünk, akik vállalják a felelősséget

A Kontron Electronicsnál dolgozni azt jelenti, hogy részt veszel és hozzájárulsz ötleteiddel a vállalat további fejlődéséhez. Új kihívásokat keres és szeret felelősséget vállalni? Az a célotok, hogy közösen hozzatok létre valamit? Gyere és csatlakozz hozzánk, várjuk jelentkezésedet.

 

Jelenlegi Állásajánlatok

 • Folyamatmérnöki

 • Forrasztó Operátorokat

   Állást keres jó kilátásokkal? Tapasztalt gyártási- és összeszerelési szolgátatóként forrasztó operátori munkát kínálunk.

   Munkaköri leírás
 • Global Supply Chain Manager (m/f/d)

   We offer you a professional challenge and more variety in your job. You develop and maintain a global forecast system to create and manage material demand push and pull actions to optimize Inventory levels and material supply. You help to develop an ideal supply chain set up and there are many more exciting tasks. 

   As the Kontron ODM/EMS Alliance, we are part of Kontron AG and currently represented in four European countries. We are looking forward to your application

   Munkaköri leírás
 • Kezdeményező pályázat

   Ha nem talált megfelelő pozíciót a jelenleg üres állásajánlataink között, akkor küldjön nekünk egy kezdeményező jelentkezést. Mindig szívesen fogadunk kifejező és érdekes kezdeményező önéletrajzokat.
    

 • Operatív Beszerző

   Ha egy változatos, felelősségteljes feladatra vágysz, ha nyitott vagy a beszerzési folyamtok kialakítására egy fiatalos és lendületesen fejlődő csapatban , akkor jelentkezz hozzánk.
    

   Munkaköri leírás
 • Szoftvermérnökök

   Érdekli egy felelősségteljes, hosszú távon jó kilátásokat biztosító állás? Készen áll a felelősség vállalására? Akkor a legjobb helyen jár.
    

   Munkaköri leírás
to top