Kezdje szakmai pályáját jó végzettséggel

Megfelelő képzési helyet keres és szeretne betekintést kapni az elektronikai ágazat egyik összeszerelő vállalatába? Pontosan tudja, hogy ez lesz az Ön szakmai útja és már csak a megfelelő céget keresi hozzá?

Szeretne tanulói gyakorlaton részt venni, hogy megtudja, mi fog majd tetszeni? Örömmel kínálunk lehetőséget az egyszerű jelentkezésre.  

Képzési hely

 • Gyártástámogatói képzés

   Cégünknél betekintést nyerhet egy modern elektronika összeszerelő vállalat minden területére. A gyártástámogató képzési munka fókuszában a gyártástámogató dokumentumok és a munkautasítások készítése áll. A termelékenység optimalizálása érdekében támogatja a projekteket.

   Alapkövetelmények:   

   • Általános MS Office programok (Word, Excel, PowerPoint) stabil használata 
   • Jó szervezőképesség, strukturált munkamód 
   • Csapatjátékos jó kommunikációs képességekkel 
   • Megoldásközpontúság  

   Perspektíva: 
   Ön a fiatal és dinamikus csapatunk része és felelősségteljes feladatokat lát el. A jó képzési szerződés után a lehető legnagyobb eséllyel nyerhet felvételt. Egyéni támogatást adunk a továbbképzésekhez.
    

Tanulói szakmai gyakorlat

Mi legyen a folytatás az iskola után? Nem egyszerű a kérdés. Keressen magának megfelelő szakmai gyakorlati lehetőséget, és tekintsen be a kulisszák mögé. Érdekes lehetőségeket kínálunk cégünknél a szakmai gyakorlathoz.

 • Jelentkezés szakmai gyakorlatra

   Válasszon ki magának egy szakmai képzést, és szerezzen első benyomást arról, hogy hogyan működnek a folyamatok a vállalatunknál. Csak kipróbálás közben tapasztalhatja meg, hogy mi tetszik, mit tart érdekesnek. Kérjük, küldjön kísérőlevelet, önéletrajzot és csatolja bizonyítványait. Írja meg nekünk az Önnek megfelelő találkozási időpontot és azt, hogy melyik terület érdekli. Szívesen fogadjuk és a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.   

to top