A Kontron Austria vállalat

A Kontron Austria GmbH teljes körű fejlesztési és előállítási szolgáltatásokat nyújt komplex elektronikai komponensekhez, modulokhoz és rendszerekhez az ipari és gyógyászati technológia területén. Vállaljuk elektronikus szerelvények, berendezések és rendszerek end-to-end típusú gyártását. A Kontron Austria a tanácsadástól és fejlesztéstől kezdve az előállításon és folyamat-optimalizáláson át egészen a professzionális kiszervezésig a teljes értékláncot lefedi a komponensekre és teljes rendszerekre vonatkozóan.

A Kontron Austria képviseletei Engerwitzdorf és Ebbs városokban találhatók, a vállalat maga pedig és a Kontron csoporthoz tartozik.

 

További információk

Felelős vállalatirányítás

A vezetői szerep művészi értéket hordoz, és ez a jövőben sem fog változni.  Ennek keretén belül az emberek, a körülmények, a vállalati felelősség és a sikerhez szükséges feltételek között a lehető legnagyobb összhangra kell törekedni. A vállalat vezetőségének feladata egyszerre támogatni a formabontó, új ötleteket és kreativitást, valamint az egyéni igényeket és készségeket - egyúttal biztosítani a szabad döntésekhez szükséges eszközöket a munkatársak és a vezetők számára.  

Ügyfeleink és partnereink bizalmának megszerzéséhez és megőrzéséhez, valamint az ügyfélelégedettségi szint folyamatos növeléséhez legfőbb eszközünk az átláthatóság, az érthetőség és a magas fokú felelősségvállalás. Ezzel teljes mértékben tisztában vagyunk és mindent megteszünk azért, hogy ezen értékek mentén végezzük tevékenységeinket. 

A megszokott sémáktól eltérően gondolkodni és folyamatosan előmozdítani az innovációt: Ez jelenti számunkra a folyamatos motivációt. Megbízható, hosszú távú technológiai partnerként állni ügyfeleink mellett: Ez a legmagasabb szintű cél, amit kitűzünk magunk elé.  Közös célokat megugrani és együtt sikereket elérni: Erre törekszünk most és a jövőben egyaránt.

Stephan Niederhauser (Site Manager Engerwitzdorf)      Walter Kroupa (Managing Director)       Andreas Schlaffer (Head of R&D/Ebbs)        

Célképünk

Élvonalbeli európai vállalatként célunk, hogy innováció, fejlesztések, valamint erőforrás optimális termelési folyamatok alkalmazása révén hatékony  és rugalmas elektronikai partnerként működjünk, és segítsünk ügyfeleinknek vezető pozíciót betölteni a saját piacukon. 

Küldetésünk

A Kontron Electronics egy magas szintű, hozzáértő technológiai szolgáltatónak tartja magát, aki stabil, kiterjedt minőségtudatossággal tevékenykedik. Ez a magas mérce minden üzleti egységre kiterjed és ez tükröződik vissza minőségirányítási folyamatainkban is.

Minőségtudatosság

A Kontron Electronics egy magas szintű, hozzáértő technológiai szolgáltatónak tartja magát, aki stabil, kiterjedt minőségtudatossággal tevékenykedik. Ez a magas mérce minden üzleti egységre kiterjed és ez tükröződik vissza minőségirányítási folyamatainkban is.

Minősségtudatosságunk

A Kontron Ausztria kompetens high-tech beszállítónak tekinti magát, amely határozott és átfogó minőségpolitikával rendelkezik. Ez a magas színvonal a vállalat minden területére érvényes, és egy élő minőségirányítási rendszerrel folyamatosan ellenőrzik.

  • Our Certification:Overview

Megfelelőség

A megfelelőség fontos része vállalatirányítási rendszerünknek; ebben kiválóan tükröződnek azok az alapértékek, amelyek mellett elköteleztük magunkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a piaci versenyben, valamint az alkalmazottainkkal, ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel folytatott interakciókban őszinte és tisztességes módon járjunk el. A Kontron AG technológiai vállalatcsoport részeként a Kontron AG magatartási kódexe képezi tevékenységünk alapját. Ez egyben megfogalmazza azokat a normákat is, amelyek valamennyi alkalmazott számára iránymutatással szolgálnak a feladatok tekintetében.

Dátumok és tények

2023Az Iskratel integrációja a Kontron Csoportba lezárult, és a szlovéniai Kranjban található Iskratel EMS a jövőben Kontron d.o.o. néven fog működni.
2022A Kontron Europe GmbH, Augsburg termelése összeszerelési, rendszerintegrációs és repüléstechnikai szolgáltatásokat nyújt harmadik feleknek.
2020Az ODM/DMS Egyesület alapítása, amely hat európai gyártó telephelyet egyesít: a Kontron Austria GmbH telephelyeit Ebbs-ben és Engerwitzdorfban (Ausztria), a Kontron Electronics GmbH telephelyét Frickenhausenben (Németország), a Kontron Electronics Kft. telephelyeit Tabon és Pécsen (Magyarország), valamint az Iskratel d.o.o vállalatot Kranjban (Szlovénia)
2019TAz Engerwitzdorfi és Ebbs-i üzem összeolvad és ezzel létrejön a Kontron Austria GmbH
2016/2018A Kontron S&T cégcsoport felvásárol négy másik vállalatot 
1995 Az AS Electronics GmbH alapítása
1990A Novotech Elektronik GmbH alapítása Engerwitzdorf városban
1986A Contec Automation GmbH alapítása Ebbs városban
1978A Mikrap AG alapítása
to top