A Kontron Electronics vállalat

A Kontron Electronics AG automatizálási megoldásokat és beágyazott ODM szolgáltatásokat kínáló szolgáltatóként tevékenykedik. A vállalat számos különböző iparágban otthonosan mozog, ideértve az ipari, gyógyászati technológiához és az épület-automatizáláshoz kapcsolódó berendezéstervezést és -gyártást. Portfóliónkban egyaránt megtalálhatók a szabadalmazott és ügyfélspecifikus termékek, a komplex elektronikai komponensekre, modulokra és rendszerekre vonatkozó fejlesztési és tervezési szolgáltatások, valamint teljes berendezésekre vonatkozó előállítási és összeszerelési szolgáltatások. Immáron 40 éve tevékenykedünk ebben a szakmában!

A Kontron Electronics AG egy 40 fős személyzetet foglalkoztat, székhelye a svájci Rotkreuz községben található. A vállalatok a Kontron csoport részét képezik.   

További információk

Felelős vállalatirányítás

Alkalmazottainkat tiszteljük és megbecsüljük; teljes mértékben megbízunk bennük. A munkahelyi interakciók alaphangját a közös értékek, valamint az egymás támogatására és inspirálására irányuló szándék adja. 

Ügyfeleink és partnereink bizalmának megszerzéséhez és megőrzéséhez, valamint az ügyfélelégedettségi szint folyamatos növeléséhez legfőbb eszközünk az átláthatóság, az érthetőség és a magas fokú felelősségvállalás. Ezzel teljes mértékben tisztában vagyunk és mindent megteszünk azért, hogy ezen értékek mentén végezzük tevékenységeinket. 

A megszokott sémáktól eltérően gondolkodni és folyamatosan előmozdítani az innovációt: Ez jelenti számunkra a folyamatos motivációt. Megbízható, hosszú távú technológiai partnerként állni ügyfeleink mellett: Ez a legmagasabb szintű cél, amit kitűzünk magunk elé.  Közös célokat megugrani és együtt sikereket elérni: Erre törekszünk most és a jövőben egyaránt.

Napi feladatainkat az integritás, az őszinteség és a hitelesség jegyében végezzük, és ezek az alapelvek határozzák meg vezetőségünk tevékenységeit is

Sebastian Wieland         Olivia Bolliger         Pirmin Geisser

Célképünk

Élvonalbeli európai vállalatként célunk, hogy innováció, fejlesztések, valamint erőforrás optimális termelési folyamatok alkalmazása révén hatékony  és rugalmas elektronikai partnerként működjünk, és segítsünk ügyfeleinknek vezető pozíciót betölteni a saját piacukon. 

 

 

Küldetésünk

Fenntartható termékek fejlesztése és számos különböző, ügyfeleink portfólióját kiválóan kiegészítő szolgáltatások nyújtása révén aktívan segíteni ügyfeleinket az előrelépésben egy olyan csapattal, akik szeretik a munkájukat, tiszteletteljes üzleti interakciókat folytatnak és egy megbízható munkáltatóba vetik bizalmukat.

 

 

Minőségtudatosság

A Kontron Electronics egy magas szintű, hozzáértő technológiai szolgáltatónak tartja magát, aki stabil, kiterjedt minőségtudatossággal tevékenykedik. Ez a magas mérce minden üzleti egységre kiterjed és ez tükröződik vissza minőségirányítási folyamatainkban is..

Környezettudatosságunk

A Kontron Electronics ökológiai felelősséget vállal a természetért és a jövő generációiért. Mind a fejlesztés során termékek, valamint a jövőorientált beruházások terén gondolkodásunkat és cselekedeteinket nagyfokú felelősségvállalás jellemzi.

 

 

Compliance

A megfelelőség fontos része vállalatirányítási rendszerünknek; ebben kiválóan tükröződnek azok az alapértékek, amelyek mellett elköteleztük magunkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a piaci versenyben, valamint az alkalmazottainkkal, ügyfeleinkkel és üzleti partnereinkkel folytatott interakciókban őszinte és tisztességes módon járjunk el. A Kontron AG technológiai vállalatcsoport részeként a Kontron AG magatartási kódexe képezi tevékenységünk alapját. Ez egyben megfogalmazza azokat a normákat is, amelyek valamennyi alkalmazott számára iránymutatással szolgálnak a feladatok tekintetében.

Dátumok és tények

2020 Introduction of the product name and logo of the QIWI Toolkit, the first proprietary software product of Kontron Electronics AG, which has been marketed successfully since 2016
2018Kontron Electronics AG, 40 employees at our Rotkreuz location and 40-year company anniversary 
2018Kontron Electronics becomes part of Kontron S&T Group 
2015as electronics GmbH, Mikrap AG and Contec GmbH merge to form exceet electronics  
1995 Establishment of as electronics GmbH
1986 Establishment of Contec Automation GmbH
1978 Establishment of  Mikrap AG 
to top